Hola!

DC Constructors és un projecte creat per a donar suport a tots aquells que voleu dur a terme el vostre petit o gran projecte, tant residencial com comercial, i que voleu o necessiteu el suport d'un equip tècnic amb personal i industrials qualificats que s'impliquin en el projecte com si fos propi.

Podem convertir-nos en la teva mà dreta i ajudar-te a donar forma i fer realitat el teu somni acompanyant-te en tot el procés o part d'ell, tu decideixes el nostre grau d'implicació.

Amb anys d'experiència en el sector, som aquí per a ajudar-te, aconsellar-te i gestionar amb tu la creació del teu projecte.

Podem ajudar-te a construir el teu somni amb sostenibilitat i eficiència.

"Aportem solucions constructives sostenibles i eficients, amb un complet assessorament i la gestió integral de tot el teu projecte."

Assessorament

En totes les fases del projecte i en l'elecció de sistemes constructius, els seus materials i en com fer el teu projecte sostenible i eficient.

Disseny

El nostre equip dissenyarà el teu projecte amb tots els detalls perquè no se'ns escapi res durant la fase constructiva. Ho veuràs tot abans de començar.


Construcció

L'experiència en el sector, la constant formació, el reciclatge i la màxima professionalitat dels nostres equips ens ajuden a fer realitat els teus somnis.

Rehabilitació

Del teu habitatge o negoci per adaptar-los als nous temps i necessitats, reduint els consums per aconseguir un estalvi energètic i econòmic que et permeti invertir en el que realment es important.

Reforma

De cuines, lavabos, estades, etc. Amb les teves necessitats, gustos, colors i la nostra experiència per aconseguir un resultat òptim.

Exteriors

Una zona no menys important per dedicar-hi estones de relaxació, zones de joc... i donar-li un toc acollidor.

Comercials

Projectes comercials a mida; botigues, restaurants, cafeteries, apartaments, hotels, exposicions, mercats...

Firals

Una imatge val més que mil paraules, per això et dissenyarem i produírem l'estand que representi la teva marca allà on vulguis arribar.

ens agrada poder ajudar a tothom i amb la vostra col·laboració hem creat ...