Sostenible i eficient de manera fàcil i transparent.

"Apostem per la construcció sostenible, pel respecte i el compromís amb el medi ambient i ens impliquem a fons per fer un ús eficient de l’energia i l’aigua, i en utilitzar recursos i materials que no siguin perjudicials."


Creem ambients de baixa demanda energètica i que ofereixin el màxim confort.

Alguns dels nostres punts claus...

Dissenyem espais únics i projectes personalitzats. Els construïm des de zero, sense prefabricats i amb la construcció més verda possible.

Treballem amb un pressupost ajustat, tancat i sense sorpreses de final d'obra.

Els nostres clients controlen el dia a dia del seu projecte a través de la nostra APP on estem connectats tots els professionals i industrials amb la gestió diària de l'obra.

Boscos sostenible de KM 0

Projecte a mida

Fusta estructural

Aïllament de façana

Treballem amb els estàndards bàsics de la construcció passiva podent arribar a certificar la construcció si el client així ho desitja.

Potenciem la utilització de la fusta de boscos sostenibles i de proximitat com a element principal, aconseguint un potent aïllament natural en la pròpia construcció.

Prestem principal atenció en els aïllaments, tant en el seu origen com en la seva col·locació, tant tèrmics com acústics per crear ambients eficients i confortables.

Entramat lleuger

Sistema de ventilació

Envà divisor d'espais

Energia verda

Eliminem els ponts tèrmics de l'envolupant per reduir la influència de l'exterior i aconseguir un espai de baixa demanada energètica per a la seva climatització.

Instal·lem sistemes de ventilació mecànica de doble flux per obtenir un control estricte de la temperatura interior i la perfecta ventilació.

Busquem l'energia renovable òptima per al teu projecte per aconseguir la menor dependència energètica possible.

Recollida d'aigües pluvials

Regulació de radiació solar

Coberta vegetal

Ambients confortables

Que no t'enganyin!

"Una construcció sostenible i eficient NO és més cara que la tradicional, però SI reduiràs consum energètic, la petjada ecològica, i faràs del teu projecte un espai saludable i confortable per als teus."

¿Tens algun dubte?

Envia'ns les teves consultes per correu electrònic, per preguntar que no quedi!